Warzywa i owoce to podstawa zdrowej i zbilansowanej diety. Dowodzą tego liczne badania naukowe, a eksperci i dietetycy przekonują, że 5 porcji warzyw i owców powinny stanowić bazę dobroczynnego i bogatego w właściwości odżywcze codziennego menu. Jedną z takich porcji może być szklanka soku owocowego, warzywnego lub mieszanego. Oto przepis na pyszną porcję zdrowia, czyli sok marchewkowy z jabłkami i bananem.
27 maja, 2019
22 maja, 2019
Wegańskie leczo z cukinią
Leczo to narodowa potrawa Węgrów. Głównym składnikiem jest papryka i pomidory, które odpowiadają za super smak i aromat dania. Leczo może być dodatkiem do dania głównego, ale świetnie smakuje samo bez żadnych dodatków. To łatwa, pyszna i aromatyczna potrawa. Oto przepis na pyszne wegańskie leczo z cukinią.
Subskrybuj:
Posty (Atom)